Yhteystiedot

Calmisto World / Yhteystiedot

Olen yrittänyt tehdä näistä sivuista mahdollisimman yksinkertaiset, selkeät ja helppokäyttöiset. Jos ne ovat mielestäsi jotain muuta, kerro asiasta minulle. Kaikenlaiset kommentit, parannusehdotukset, aiheet uusiin artikkeleihin ja ilmoitukset jostain mikä sivustolla ei toimi, ovat tervetulleita.

Huomioi kuitenkin, että sivut ovat toistaiseksi vielä keskeneräiset, ja lisään sisältöä sitä mukaa kuin aikaa riittää ja saan artikkeleita ynnä muita juttuja kirjoitettua. Kaikki palaute on kuitenkin aina tervetullutta.

Kysymykset ja palaute

Vastaan mielelläni kysymyksiin koskien näitä sivuja, matkakertomuksiani tai matkailua yleensä. Ennen kuin lähetät kysymyksen, lue kuitenkin ensin sivuston kaikki artikkelit, sillä saatat löytää vastauksen jo niistä. On myös mahdollista, että löydät vastauksen kysymykseesi etsimällä joltain toiselta sivustolta tai kirjoittamalla jonnekin matkailua käsittelevälle forumille.

Yksinkertaisin tapa kysyä tai antaa sivustoon liittyvää palautetta on käyttää alla olevaa palautelomaketta. Täytä lomakkeen kentät ja paina lopuksi Lähetä-nappia. Muistathan, ettei antamaasi email-osoitetta tallenneta tai käytetä mihinkään epämääräiseen tarkoitukseen. Se on kuitenkin tarpeen, mikäli haluat että vastaan kysymykseesi.

Osoite

Voit ottaa minuun yhteyttä myös käyttämällä sähköpostiosoitetta s a m p p a (ät) c a l m i s t o w o r l d . i n f o

Linkki on tehty toimintakelvottomaksi tarkoituksella netissä osoitteita kalastelevien robottien hämäämiseksi. Kirjoittaessasi viestiä poista osoitteesta turhat välilyönnit sekä korvaa (ät)-härveli @-merkillä niin, että lopputulos näyttää kelvolliselta sähköpostiosoitteelta.

Palautelomake

:
: