Blogi

Calmisto World / Blogi / Sivuston yleispäivitys

Sivuston yleispäivitys

Lisätty 10.8.2012

Kuten varmaan olet jo huomannutkin, sivuston yleinen ilme on muuttunut. Kyllästyttyäni ruskeaan väriin päätin säätää kaiken uusiksi. Siinä oli oma hommansa, mutta ainakin itse olen tyytyväinen muutokseen. Voit tietenkin kertoa oman mielipiteesi palautelomakkeella, mikä toimii edelleen entiseen tapaan.

Sivustoon tekemäni muutokset eivät ole vain kosmeettisia, sillä sekä blogi että kuvagalleria kokivat täydellisen uudistumisen heitettyäni sekä Wordpressin että Galleryn mäkeen ja korvattuani ne omilla, pääosin html-koodiin perustuvilla sivuilla. Nyt koko sivuston yleisilme on yhtenäinen, minkä toteuttaminen em. lisäosia käyttäen oli mahdotonta. Tietenkään tämäkään muutos ei tullut ilman joitakin miinuspuolia. Kuvia eikä blogikirjoituksia voi enää kommentoida, mutta eipä tule turhaa roskapostiakaan enää esimerkiksi blogin kommenttien hallintaan.

Navigoitavuutta linkkiviidakossa on parannettu lisäämällä hakemistopolku jokaisen sivun otsikon alle. Hakemistopolun tekstit toimivat myös linkkeinä, joiden avulla pääset helposti esimerkiksi takaisinpäin sivuston rakenteessa. Myöskin matkakertomusten otsikot on uudistettu sekä nyt Islannin reissun kuvista on olemassa suuremmat versiot, jotka aukeavat eri ikkunaan pienempää kuvaa klikkaamalla. Aion päivittää saman ominaisuuden myös vanhempiin kertomuksiin, kunhan ehdin.

Kuvagalleriaan aion lisätä vielä lähiaikoina uusia kansioita, joissa on erilaisia kuvasarjoja mm. Suomesta. Gallerian kuvia klikkaamalla saat auki suuremmat kuvat erilliseen ikkunaan. Myös pitkään tyhjyyttään loistanut ruokaohjeosasto olisi tarkoitus saada aluilleen, samoin kuin omatoimimatkoja koskevat puuttuvat artikkelit, joiden linkit eivät vielä toistaiseksi toimi. Harrastusmielessä ylläpitämäni sivuston päivitysten aikaansaaminen saattaa silti kestää oman aikansa, sillä aikaa minulla on tähän vain rajoitetusti.

<< Takaisin